Вече 4 месеца не мога да намеря тая проклета решетка.В един магазин в Пк уж се обаждат до T&N кар и всеки път казват,че я няма.Ако някой скоро я е взимал оттам или отнякъде другаде да каже щото дойде времето да я слагам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Декоративна решетка след 99-та
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от clockmaster Покажи съобщениеAз преди 5 дена си я купих от ТН на бул Г.Делчев за 68 лв.Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеКолеги, тази решетка дали ще стане за колата от подписа? Т.е. ще може ли да се захване. Аз в Пловдив намерих една, но не дават да я пробвам гадовете - плащаш и взимаш.
Ама ми трябва на 100% сигурно мнение, че са си пари все пак...Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеКолеги, тази решетка дали ще стане за колата от подписа? Т.е. ще може ли да се захване. Аз в Пловдив намерих една, но не дават да я пробвам гадовете - плащаш и взимаш.
Ама ми трябва на 100% сигурно мнение, че са си пари все пак...ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Е 68 лв беше ама майната му.Вече 2-3 години се нагледах на доста тотализирани коли след тва тяхното съживяване и знам и броните и калници и др. как се разминават с оригиналните,та дори ми се е случвало и с радиатор на климатик на си пасва и пак преправяници но тва е глобализациятаAlfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
Comment